lauantai 29. kesäkuuta 2013

Täällä ollaan


Leipomis rintamalla on ollut hiljasta kuluneena keväänä. Siihen on takuulla syksyä kohti mentäessä tulossa taas muutos. Paras raparperikausi taitaa olla kohta ohi. Minäkin tein kesän alussa tälläisen oman versioni raparperimazariinista. Ei siis aina tarvitse näpertää pientä, voi tehdä yhden ison. Vaatimaton ulkomuoto muuten sitten pettää. :)


Jaaaaa, tämän yksinkertaisen näköisen mansikkatäytekakun vein Juhannuksena töihin. Reuna oli sokerimassaa, muuten normi kermakakku. Emme siis mökkeilleet tai tehneet muutenkaan erityisiä juhannustaikoja tänä vuonna. Kakku oli minun kesä-ja mammaloma kakku! Meille siis tulee alkusyksystä vauva, ensimmäinen. Hiljaiselooni on siis ollut syy. Olen voinut hyvin, mutta leipominen ei ole vain huvittanut.

In English

I'm still here. Though this spring has been quet in my baking field. It will all change when fall will get closer. I made rubarbmazarin pie in the beginning of June. Don't let the modest outcome fool you. It was DElicius! This years midsummer weekend I was working. Basic strawberry cake went to work for my summervacation AND maternityleave celebration. We are going to have a baby in the beginning of fall. Our first one. So there has been a reason for my absence.