Kakkujen välissä oli valkosuklaamoussea, tuoreita mansikoita ja raparperihilloa. |
Juhannus menikin sitten töissä ollessa. Juhannuspäivänä syötiin kuitenkin töissä raparperikakkua. Ohjetta olin jo vuoden verran ihastellu Kinuskikissan sivuilla. Hyvää oli, mutta......
Sokerin KARAMELLISOINTI! Ohjeessa oli monta vaihetta, mikä ei tuottanut ongelmaa, mutta sokerin karamellisointi tuotti pään vaivaa. Tämä kakku tässä oli versio nro.2. Ensimmäinen meni roskiin, koska sokeri raparperien päällä ei tiivistynyt niinku piti. Seuraavana iltana yritin uudestaan selättää sokerin, mutta turhaan. Kakku sinällään oli hyvää, mutta raparperi ei "rapsahdellu" suussa niinku ois pitäny. En löytänyt netistä kunnon ohjetta sokerin karamellisointiin... Help! Anyone?
In english
June went by before I noticed! beginning of the month I had my god daughters confirmation up North. I was in charge of decorating the cakes. Midd-summer weekend was work work for me. I didn't mind. We still had cake at work. :) This Rhubarb cake was "try" number2 and it still didn't satisfied me. Making caramel out of sugar is difficult...(fustrated) difficult....Luckily it didn't mess up the cakes good taste though.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti