perjantai 25. kesäkuuta 2010

Banana cake with white chocolate cream cheese icing

Ihana ihana Magnolia Bakery NYC. Sain syntymäpäivälahjaksi Magnolia bakeryn leivontakirjan. Se joka on käynyt Magnolia bakeryssä tietää mistä puhutaan. Tässä ensimmäinen kokeiluni kirjasta. Banaanikakku valkosuklaa tuorejuustolla. Taikina itsessään oli jo ihan järkyttävän hyvää...Päällisestä en ollut ihan vakuuttunut (ei ollu tarpeeksi makea), mutta muut syöjät oli kyllä. Tätä TODELLAKIN suosittelen kokeilemaan. Banaanikakku menisi ihan kuivakakkunakin ilma päällistä. Tämä ois aika huippua luksus aamupalalla.Tajusin vasta kakun jujun sen oltua jääkaapissa aikansa. Kakku nimittäin tiivistyy kylmässä eikä murene. Päällisen makukin paranee kun se kohmettuu. Plus säilyvyys on loistava. Viimeinen pala meni 5pv myöhemmin. Kyllä Amerikassa tiedetään mikä on hyvää, mutta senhän minä jo tiesinkin entuudestaan.


In English

Wonderfull Magnolia Bakery NYC. Everyone who has visited the place knows what I'm talking about. I got their recepy book for my birthday. Banana cake was my first try from the book. I have to say that the dough was delicious by itself! :) Cake wasn't too sweet. I think the cake would be perfect thing to serve for breakfast without the cream cheese...

1 kommentti: