torstai 31. maaliskuuta 2011

Banaani-piimäkakku

Hesarin 03/2011 kuukausiliitteessä oli tämä ohje. Minun tekemä versio ei ollut yhtä kuvauksellinen kuin lehdessä, mutta kinuskijäätelön kanssa nautittuna oikein hyvää. Mukava arkijälkiruoka.


1,5dl piimää, 100g voita, 1dl sokeria, 1rkl siirappia, 0,5tl leivinjauhetta & soodaa, 3dl vehnäjauhoja, 2tl kanelia, 1tl inkivääriä & kardemummaa, 2 banaania, 2rkl sokeria, 25g voita.

- Sekoita kuivat aineet keskenään sekaisin. Lisää piimä, sulatettu voi ja siirappi, sekoita tasaiseksi.
- Karamellisoi banaaniviipaleet sokerilla ja voilla pannulla molemmin puolin.
- Vuoraa vuoka suklaaraasteella (loistava ja toimiva idea)kaada taikina päälle. Asettele karamellisoidut banaanin palat taikinan päälle ja paista 175-asteisessa uunissa n.10-15min.

In English

This banana sour-cream cake is good everyday desert.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti