torstai 15. joulukuuta 2011

Toffee


Kokeilin toffeen tekoa. Ohje oli hyvin simppeli: 2dl sokeria, 2dl maitoa ja 2 reilua ruokalusikallista voita. Keitä aineista toffee... Aloitin keittämisen  ja mitään ei tapahtunut. Jatkoin keittämistä eikä edelleenkään mitään merkkejä toffeen muodostumisesta. Meinasin jo kaataa seoksen lavuaarista alas. Onneksi netin ihmeellinen maailma oli auki ja nopean googlettamisen tuloksena selvisi, että toffeeta pitää keittää puoli tuntia jatkuvasti sekoittaen!!!??? Ja kuinka ollakkaan maagisen 25min jatkuvan sekoittamisen jälkeen seos alkoi muistuttamaan toffeeta.

In English

Self made caramel. All you need is 2dl sugar, 2dl milk and 2 big tablespoons of butter. Cooking time about 30min minumum. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti