maanantai 9. kesäkuuta 2014

Täydellisen macaronsin etsintä


Ihana Nizza! Paikka joka jakaa mielipiteitä. Minä tykkäsin kovasti. Tosin lomailimme siellä sesonkikauden ulkopuolella maalis-huhtikuun vaihteessa. Oli lämmin eikä ruuhkaista yhtään. Parasta Ranskassa on leipomot. Niitä on lähestulkoon joka kadun kulmassa ja hinnatkin ovat kukkarolle ystävällisiä. Söin hävyttömän määrän macaronseja. Suolainen kinuski macarons, patisserie LAC leipomosta vanhasta kaupungista vei voiton. Ei edes Ladureen vastaava ole niin hyvä!!!!


Macarons maku harjaantui ja jyvät erottui akanoista.


Lac tekee myös loistavia kirsikka tuorejuusto macaronseja. Tuore kirsikka keskellä ja ympärillä tuorejuusto. Nerokas keksintö, eikä niin makeakaan.


Antibessin vanhassa kaupungissa macaronsit oli hienosti esillä ja ne olivat kämmenen kokoisia. Sekin toimi hyvin.


Cannesista pongattiin Laduree, mutta patisserie LAC oli vienyt jo mennessään. Kauniitahan nuo on ja liike kuin unelma, mutta... Ostin viikkoja sitten mustan tomuvärin, jospa sillä saisi noin pikimustan lopputuloksen. Pastavärillä en saanut kun kokeilin. Ennen reissuun lähtöä kävin Rovaniemellä käydessäni macarons kurssilla. Innostuin ja ihastuin ikihyviksi tuosta pienestä herkusta.

In English

Search is over. I have found THE perfect macaron. Ladurees macarons are nothing compared to patisserie LACs salted caramel macaron. Pure perfection! If you are in Nice, France I recommend you go there. During my trip to Nice I ate lot of macarons... In France the whole patisserie consept is great. Before the trip I attended to macaron class. This delicate pastry is my favorite at the moment.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti