Kun tämä kuivakakku paistui uunissa keittiöön levisi ihana Amerikan tuoksu. Tuoksu toi mieleen ajan jolloin asuin siellä. Innostuin ohjeen helppoudesta ja iso plussa oli tietenkin keittiöön levinnyt tuoksu. Miksei tällä ohjeella voisi toteuttaa jotain kakkuakin, jota joutuu paljon muokkaamaan. Siihen tämän kakun pehmeän mehevä, mutta tiivis koostumus olisi juuri sopiva.
3 munaa
1,5 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl sulatettua margariinia
1 prk vaniljarahkaa
tai
2 dl piimää
1,5 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl sulatettua margariinia
1 prk vaniljarahkaa
tai
2 dl piimää
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää joukkuun kaikki muut aineet hyvin sekoittaen. Paista 175 asteessa n.45 min.
Kakun päälle laitoin sokerikuorutteen, joka antoi mukavan makean lisän. Kakku itsessään ei nimittäin ole hirveän makea.
2. Lisää joukkuun kaikki muut aineet hyvin sekoittaen. Paista 175 asteessa n.45 min.
Kakun päälle laitoin sokerikuorutteen, joka antoi mukavan makean lisän. Kakku itsessään ei nimittäin ole hirveän makea.
Oh, this looks so tasty! Great blog! :)
VastaaPoistaThanks Olga! I went to see yours too and now I want to take a trip to Gdansk. Your pictures are amazing on your blog!!! =)
VastaaPoista