sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta !

Uuden Vuoden kunniaksi meillä syötiin poroa ja jälkiruuaksi tein Valkosuklaabavaroisaa itse tehdyllä mansikkahillolla. Tämä ei kyllä minusta eroa kovinkaan ihan tavallisesta valkosuklaamoussesta, mutta nimi on ainakin fancympi. :D Liharuuan päälle tämä oli sopivan "kevyt" jälkkäri.

2dl maitoa
, 125g valkosuklaata, 3 liivatetta ja 2,5dl kuohukermaa

Laita ensin liivatteet likoamaan kylmään veteen, kuumenna maito jossa valkosuklaa tasaiseksi seokseksi jonka jälkeen lisää pehmenneet liivatteet joukkoon. Anna seoksen jäähtyä kunnolla. Vatkaa sillä välin kuohukerma ja lisää se valkosuklaa maitoon sen jäähdyttyä metallilusikalla. Kaada kippoihin ja anna jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Kovasti olen pohtinut uuden vuoden lupausta liittyen leipomiseen, katsotaan mitä keksin.... ehkä siihen liitty keksi jos toinenkin. ;)

In English

Happy New Year ! This whitechocolatemousse was our desert this New Years dinner. After eating reindeer this was a nice "light" ending for great dinner. I have been thinking of what kind of promice I will make for this year concerning baking. Haven't decided yeat but maybe it involves cookie or two...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti