150g taloussuklaata
150g voita
2dl sokeria
3 keltuaista
1dl vehnäjauhoja
3 valkuaista
Kuorrutus:
3rkl vispikermaa
25kpl (200g) Fazerminttejä
- Sulata voi ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Kun suklaa on sulanut ota kattila pois liedeltä.
- Sekoita joukkoon sokeri, keltuaiset ja vehnäjauhot.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto kevyesti nostelemalla taikinaan.
- Kaada taikina irtopohjavuokaan jonka pohjalla on leivinpaperi. Paista uunissa 175 asteessa n.35min.
Kuorutus: Sulata Fazermintit ja vispikerma kattilassa ja levitä kakun päälle. Suklaa on aika löysää mikä tekee kuoruttamisesta hieman haastavaa. Itse suojasin aluslautasen leivinpaperin palasilla... :)
In English
Simple chocolate cake for no occasion...
Kiitos! Mä luulen, että tämä on just se ihana resepti, jota mulla ei jemmattuna. Oon miettinyt että mistä tän löytäis :o) täällähän se oli!
VastaaPoistaLoistavaa, että löytyi täältä! Joskus mietinkin kirjottelenkohan näitä ohjeita bittiavaruuteen... ;D
VastaaPoista