sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Pellavarouhe-Mustikkamuffinssi


Viime viikolla teimme pienen road tripin naapuri maahan ja matkalle tein aamiaiseksi mustikkamuffinsseja joissa oli pellavarouhetta. Todella hyviä ja juuri aamupalaksi sopivia. Mikä mahtavinta nämä ovat todella nopeita valmistaa. Ekaa kertaa käytin muffinssipeltiä ja sitä kapistusta suosittelen kaikille muffinsseja leipoville!
100 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
1,5 dl maitoa
1,75 dl pellavarouhetta
1,75 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2-3 dl mustikoita
1.Vaahdota munat ja sokeri, lisää sulatettu & jäähdytetty rasva ja kaikki jauhot joihin leivinjauhe on sekoitettu.
2. Kaada taikina vuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti