lauantai 24. lokakuuta 2009

Tyttövauvan kakku


Tällä viikolla on ollut pari vauvakakku projektia. Ensimmäinen on tässä. "Ennen vanhaan" niinku tapana on sanoa, vietiin perheeseen johon oli syntynyt lapsi rotinat tai kostikakku. Mukana vietiin kakun tai pullan lisäksi mm. puuvilla kangasta. Niistä ajoista ollaan tultu pitkälle, mutta tämä kakku edustaa nyt ns. kostikakkua. Iloinen työkaveriporukka vei mukanaan tälläisen kakun työkaverilleen joka on juuri saanut tyttövauvan. Kakku on Paholaisen suklaakakkua ja välissä ja vadelmaa ja vaniljakermavaahtorahkaa.

In english

This week it's been all about babys. This first cake was for babygirl. Happy group of women went to visit their co-worker who had just given birth to a baby girl. In olden days it was custom that people would bring cake or other bakings when they went to visit a new born babys family. We have come long way from those days, but I think it's nice that some traditions would stay the same.





1 kommentti:

  1. Tännehän on ilmestynyt useampia herkkuja kerralla :) Todella kauniit perhoset tässä tyttövauvan kakussa! Muutenkin se on todella suloinen.

    VastaaPoista