lauantai 20. maaliskuuta 2010

Testi Bebet

Pelottavan värisiä, mutta hyvän makuisia. Helmikuun Kotivinkissä oli ohje näihin bebeihin. Innostuin kovasti, mutta jostain syystä ohje lojui keittiönpöydällä pari viikkoa ennenkuin oikeasti tein näitä.... okei tein heti ohjeesta innostuttua kuoret, mutta täyte jäi vain tekemättä, joten eka satsin kuoret kerkes mennä parempiin suihin ilman täytettä. Sinni ei taaskaan antanut periksi joten tässä on bebet nro.2. Sokerikuorute ottaakin äkäseen värin mistä johtuu aika ärtsyt värit. Makuun olen enemmän kuin tyytyväinen. Syy miksi alunperin innostuin näistä on se, että bebet voi pakastaa. Suunnitteilla on tärkeät juhlat, joten näistä kuulette vielä myöhemmin.

In english
Scary colour? I think so. But the taste is as good as it should be. When I found this recepy I started baking these really enthusiasticly but I didn't finish them all the way. So the first round went in to better mouths without the filling. Second round is this one. The reason why I got so exited about these small cakes is that you can freeze them. I am planing on a special party. So you will defenetly hear from bebe's again....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti