tiistai 17. elokuuta 2010

New Yorkilainen juustokakku

Minun ihka ensimmäinen "oikea" juustokakku! Sain nimipäivälahjaksi Ihanan kakkukirjan Pala Kakkua ja paljon muuta. Tämä oli ensimmäinen kokeilu siitä. Onnistui loistavasti, vaikka puolitin ohjeen ja tein kakun 17cm vuokaan. Isona plussana huomasin kirjasta, että kaikki ohjeet oli mitoitettu 24cm irtopohjavuokaan kun taas ulkomaisissa ohjeissa usein halkaisija on pienempi välimalli.

In English
My very first "real" cheese cake! :D

2 kommenttia:

  1. etkö kirjoita tähän reseptiä? näyttää sen verran hyvältä, että voisi testata =)

    VastaaPoista
  2. no joo, anti olla. mitä järkeä on ylipäätään ylläpitää leivontablogia, jossa ei jaa käytettyjä ruoka-ohjeita? I dont get it.

    VastaaPoista