maanantai 25. heinäkuuta 2011

Hanna-tädin kakkuja Hannan päivänä


 Viime viikolla oli Hanna päivä. Jos olisin sen 20 vuotta nuorempi, meillä olisi ollut juhlat kotona. Meillä juhlittiin kaikki "kissan ristiäiset" sukulaisten kesken. Se oli lystiä. Kakkua, pullaa ja talo täynnä sukulaisia. Niistä ajoista 20 vuotta myöhemmin on työpäivä ja tarjolla on laatikollinen Hanna-tädin kakkuja työkavereille. Ei huono sekään. :)  


Hanna-tädin kakut:

200g sulaa margariinia, 2dl kuohukermaa, 3dl sokeria, 5,5dl vehnäjauhoja, 3dl perunajauhoja ja 2tl leivinjauhetta. Kaikki aineet sekaisin keskenään.  (niin helppoa) Tee pieniä palloja pellille. 200 astetta 8-10min uunista riippuen. Minulla riitti 6min ja risat. Kypsyyden näkee helposti siitä kun pohja alkaa hieman tummua. Maidon kanssa nautittuna menee helposti 10 näitä!

In English

Name day! What a great reason to have a party. Or it was when I was little. There was always a party on my name day, Hannas day. Cake and house full with relatives, so much fun. Now a days name day is not a huge reason for party anymore. This year I was working and I went to work with box full of aunt Hannas cookies...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti