maanantai 22. marraskuuta 2010

Ahvenanmaan pannukakku


Pannukakkua pitkästä aikaa. Olen napannut ohjeen Glorian ruoka & viini lehdestä aika päiviä sitten. Kardemumma tekee tästä todella hyvän. Tein puolikkaalla ohjeella Teeman matalaan uunivuokaan tämän. Pannari paisui uunissa isoksi kuplaksi, mutta laskeutui mittoihinsa uunista pois otettaessa. Isona plussa on ohjeen rasvattomuus!!!! Voi helposti huijata itseä tämän terveellisyydellä. ;)

Puuro:
1,4 l maitoa
2dl mannasuurimoita

Lisäksi taikinaan:
4 kananmunaa
2dl vehnäjauhoja
3/4dl sokeria
1/2tl suolaa
1 1/2tl kardemummaa
ripaus kanelia
1 1/2tl vaniljasokeria

Valmista löysähkö mannapuuro. Sekoita vähän jäähtyneeseen mannapuuroon muut pannukakun aineet. Kaada seos voidellulle pellille tai mieleiseen tarjoiluastiaan. Paista pannukakkua uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30 min.

In English

Pancake made in oven. This is very popular thing to have in Finland or at least in my family. This was a new recepy for me because the pancake was made out of porridge?! with NO butter and still it was good.... Healthy choice...you can tell that to yourself after eating it all by yourself. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti